Wybierz swój plan
Darmowy
Wszystko, czego potrzebujesz, by zacząć robić lepsze przerwy.
- Inteligentne przypomnienia
- 8 podstawowych ćwiczeń
- Wsparcie dla Maca i Windowsa
Keybreak PlusNajpopularniejszy
Pełne doświadczenie Keybreak, zbudowane wokół Twojego ciała i Twojej rutyny.
- Pełna biblioteka 37 ćwiczeń
- Własne obszary uwagi
- Ustawienia uwzględniające kontuzje
- Mikroprzerwy co 10–15 minut
- Codzienne trofea i serie
- Statystyki korzystania
- Priorytetowa obsługa klienta
ZespołyFirma
Zapewnij całemu zespołowi doświadczenie Keybreak Plus w ramach jednego zakupu.
- Wszystko z planu Keybreak Plus
- Jeden klucz licencyjny na stanowisko
- Scentralizowane rozliczenia
- Priorytetowa obsługa klienta
Co jest w zestawie



| Funkcja | Darmowy | Keybreak Plus |
|---|---|---|
Inteligentne przypomnienia o przerwach | Included | Included |
8 podstawowych ćwiczeń | Included | Included |
Pełna biblioteka 37 ćwiczeń | Keybreak Plus only | Included |
Własne obszary uwagi | Keybreak Plus only | Included |
Ustawienia uwzględniające kontuzje | Keybreak Plus only | Included |
Spersonalizowane zestawy ćwiczeń | Keybreak Plus only | Included |
Mikroprzerwy | Keybreak Plus only | Included |
Codzienne osiągnięcia | Keybreak Plus only | Included |
Trofea | Keybreak Plus only | Included |
Priorytetowa obsługa klienta | Keybreak Plus only | Included |
Najczęściej zadawane pytania
Jak otrzymam klucz licencyjny?
Po zakupie otrzymasz od Lemon Squeezy e-mail z kluczem licencyjnym. Skopiuj go i wklej w sekcji „Licencja” w ustawieniach aplikacji Keybreak | i gotowe.
Czy mogę korzystać na kilku urządzeniach?
Tak, jedna licencja Keybreak Plus może być aktywna jednocześnie na maksymalnie 3 Twoich komputerach z systemem Mac i Windows.
Czy jest darmowy okres próbny?
Tak, plan miesięczny obejmuje miesiąc za darmo, dzięki czemu możesz bez opłat poznać wszystkie funkcje Keybreak Plus. A Keybreak jest darmowy z 8 ćwiczeniami i inteligentnymi przypomnieniami.
Czy mogę anulować subskrypcję?
Oczywiście. Możesz nią zarządzać lub anulować ją w dowolnym momencie przez link z e-maila potwierdzającego zakup albo bezpośrednio w ustawieniach aplikacji.